http://www.1worldbiz.com/images/logo.jpg

|  LOGIN AREA

USERNAME       PASSWORD  Lupa Password?

 

   

 Laman Utama | Profil Syarikat | Produk Hebat | Peluang Perniagaan | Pakej Usahawan | Testimoni | Pembayaran | Video | Daftar Agen | Hubungi

 

Selamat Datang!

Jemputan ini dibawa khas kepada anda oleh

http://www.1worldbiz.com/admin

9:19A.M.  :

 
   
 
   
 
 
 

INFO SYARIKAT

 
 

Surat kepada Rakan DeSlim Pre & Probiotics Fibre

Pengasas Zheng Xuen berkata: –

Salam kepada rakan-rakan DeSlim Pre & Probiotics Fibre yang dihormati.

Kadang-kadang, mencapai kehendak yang sama tidak memerlukan banyak kuasa sensasi, hanya hati yang jujur. Sebagai pengasas jenama “DeSlim Pre & Probiotics and Fibre”, pada mulanya, saya ingin mencari produk yang boleh memberi manfaat kepada kesihatan kebangsaan rakyat, kerana advokasinya bukan hanya organ detoksifikasi terbesar tubuh manusia, tetapi juga organ kekebalan terbesar. Kesihatan dan keindahan tubuh manusia. Dengan kemunculan DeSlim Pre & Probiotics and Fibre Singapura, saya percaya akan mencetuskan revolusi dalam masyarakat perubatan usus.

 

Penjelajahan DeSlim Pre & Probiotics Fibre Singapura sebenarnya berasal dari kejadian kecemasan perubatan dalam keluarga saya. Pada bulan Oktober 2015, dalam masa yang singkat, empat bapa saudara saya menjadi pesakit dan telah dimasukkan ke hospital Guangzhou, ketika saya bergegas ke hospital untuk melawat, kejadian di hadapan saya sangat menyedihkan. Bapa saudara, yang pada awalnya berbelas kasihan, tidak diseksa oleh penyakit itu, berbaring lemah di tempat tidur hospital, mengangkat tangan dan kaki secara tidak sengaja. Setiap langkah memerlukan penjagaan keluarga. Mengapa bapa saudara tiba-tiba dimasukkan ke hospital? Saya terkejut, semua empat bapa saudara telah dimasukkan ke hospital kerana masalah usus.

 

Seorang bapa saudara adalah kanser esofagus, kerana orang Chaoshan suka minum teh KongFu, mereka sering minum sup/ teh yang panas, dari masa ke semasa ia membakar esophagus. Bapa saudara yang seorang lagi membuka kedai di pintu sekolah, dan menunggu pelajar datang membeli barang dari pagi hingga malam, beginilah dia telah biasa untuk menahan air kecil, dan kemudian pundi kencingnya pecah. Dua bapa saudara yang lain telah dimasukkan ke hospital disebabkan penyakit usus besar dan rektum. Mereka suka makan lewat malam, semasa tidur mereka berbaring rata, menyebabkan pergerakan gastrousus yang perlahan, jadi mudah menyebabkan sembelit, akhirnya menyebabkan masalah usus.

 

Ia adalah pahit untuk melihat perjalanan malang paman saya berjuang menentang penyakit itu. Untuk hidup dengan martabat, seseorang mesti mempunyai kesihatan supaya dia tidak dapat mengawal tubuhnya sendiri. Semua orang tahu orang ChaoShan pandai berniaga, tetapi kekayaan, tetapi, apa gunanya apabila menghadapi penyakit utama?

 

Kerana insiden ini, Saya sering terfikir apabila saya bersendirian. Empat bapa saudara berada di hospital pada masa yang sama. Apakah jenis pengajaran dan inspirasi yang diberikan oleh Tuhan untuk saya? Ketika merawat bapa saudaraku, saya perhatikan apabila doktor atau jururawat menjalankan pemeriksaan rutin, mereka akan bertanya, “Pernahkah anda membuang air besar hari ini?” Kemudian saya menyadari betapa pentingnya membuang air besar, ia adalah salah satu kepentingan untuk memperbaiki tubuh manusia. Pengetahuan masyarakat tentang saluran usus sangat kurang. Kebiasaan makan yang tidak betul akan menyebabkan gangguan pencernaan, dan toksin yang tidak dapat dilepaskan secara normal, dan perlahan-lahan berkembang menjadi penyakit usus.

 

Wahyu ini memberi saya idea untuk mengubah konsep kesihatan usus masyarakat. Sejak beberapa dekad sejak penubuhan Republik Rakyat China, makanan telah berkembang dari kekurangan, kekayaan hingga penambahbaikan. Serat pemakanan yang kita makan jauh dari mencukupi. Selain itu, digabungkan dengan kadar kehidupan yang pantas sekarang, perjalanan perniagaan yang kerap boleh menyebabkan ketegangan sistem saraf, peristaltik usus yang perlahan, dan masalah usus menjadi semakin serius. Kita kini menghabiskan banyak masa untuk memilih apa yang harus dimakan, tetapi mengabaikan bagaimana untuk buang keluar!

 

Saya bersumpah untuk mempopularkan pengetahuan usus dan membangkitkan hidup yang sihat, jadi saya memulakan perjalanan saya untuk mencari produk kesihatan usus. Akhirnya saya menemui produk ini yang dinamakan DeSlim Pre & Probiotics Fibre di Singapura. Ibu bapa saya menjadi penerima pertama apabila produk itu mula-mula dibawa ke rumah. Ayah saya mempunyai masalah bangku yang tidak berbentuk, dan ia akan melekat pada tandas selepas “flush”. Saya fikir ia akan menempel pada tandas´╝î maksudnya ia pasti akan menempel pada dinding dalaman usus. Dalam beberapa tahun, polip usus akan dihasilkan di dinding dalaman usus. Jika ia tidak dikeluarkan, ia boleh menjadi kanser dalam tempoh tujuh hingga sepuluh tahun.

 

Bapa saya mencuba produk ini atas cadangan saya, dan terkejut mendapati bahawa bangku itu terbentuk, dan ia tidak melekat pada tandas. Pada masa yang sama, kulitnya bertambah baik, bintik-bintik umur juga pudar, dan perutnya menjadi lebih kecil. Dan ibu saya, kerana sembelit jangka panjang dan tekanan darah tinggi, mencuba produk ini selama dua bulan, bukan sahaja sembuh sembelit, tetapi juga perlahan-lahan kembali ke tekanan darah normal.

 

Produk ini tidak langsung merawat hipertensi dan penyakit-penyakit lain. Ia mempunyai probiotik dan prebiotics untuk mengimbangi flora persekitaran usus dan meningkatkan imuniti. Pada masa yang sama, ia boleh menambah serat makanan, mempercepat peristalsis usus dan metabolisme, dan mencapai melegakan usus untuk melegakan sembelit. Tubuh mempunyai kemampuan untuk menyembuhkan dirinya sendiri, usus halus, darahnya bersih, dan beberapa penyakit dan masalah sub-kesehatan sembuh tanpa ubat. Penemuan ini membuatkan saya sangat teruja. Oleh itu, saya bertekad untuk menyebarkan kasih sayang dan bersatu dengan pasukan antarabangsa untuk memberi manfaat kepada lebih ramai orang.

 

Di Singapura, kredibiliti keselamatan makanan sangat tinggi, dan perkembangan produk probiotik mempunyai sistem pengawalan yang sangat ketat dan sistem perundangan yang sangat lengkap. Ia mempunyai sejarah selama 15 tahun dalam bidang probiotik. Jadi, saya pergi ke Singapura untuk mencari Institut Penyelidikan DeSlim Pre & Probiotics Fibre, dengan harapan produk ini boleh merebak ke China, kebaikan hati saya benar-benar menyentuh profesor, akhirnya, kita mencapai kata sepakat.

 

Pada bulan Ogos 2016, DeSlim Pre & Probiotics Fibre dilancarkan secara rasmi di China, bersatu dengan beberapa pasukan perunding pakar kesihatan untuk membina produk kesihatan usus ini secara sepenuh hati. Kemudian, semakin banyak hospital menyedari apa yang saya lakukan, dan bergabung bersama untuk membantu misi “mempopularkan pengetahuan usus dan membangkitkan kehidupan yang sihat”. Singapore DeSlim Pre & Probiotics Fibre menggunakan kombinasi tiga-dalam-satu yang berkualiti tinggi untuk memecahkan halangan-halangan dalam bidang probiotik tradisional. Saya percaya bahawa ia akan menghasilkan revolusi yang sihat dalam usus masyarakat. 

 

 

 

 

   
   

 

Web Owner


Admin

Hp: 6017 2222 484

YM: fb.me/xcc

Email:

 deslimglobal@gmail.com

 

Pengumuman


 

 

Statistik Web


 
Jumlah Ahli 762
Jumlah Ahli VIP 132
Jumlah Ahli Free 630
Jumlah Visitor 1540
Jumlah Online 2 online
   
 

 
 

   

Ahli Terkini


Muhamad chukri bin haron
[ Jitra ]
2019-01-18 11:53:11

yahya bin zakaria
[ kajang selangor ]
2019-01-18 10:56:23

WADID WAJDI MOHD LABIB
[ Kota Bharu ]
2019-01-11 02:28:01

Mohd Azmi bin Suardi
[ kuang sg buloh ]
2019-01-10 16:22:52

JACK NG
[ kl ]
2019-01-09 00:34:32

NGISA MURIDI
[ Muar ]
2017-09-15 14:07:41

Top Sponsor


 
  admin (632)
  arbai02 (30)
  wanjue (13)
  millionaire (7)
  makanansunnah (7)
  maharaja (5)
  fadzmohd (5)
  skylady (4)
 
     

Chat Box


Ruangan Chatting Untuk Ahli Berbayar. Sila Login Untuk Chatting Di sini -

 

 

Wakil Kawasan


Kepada Anda yang Berminat Menjadi Wakil Kawasan Bagi Setiap Negeri, Sila Isi Borang Di Bawah, Dengan Syarat Asas, Sekurang-kurangnya, Anda Sudah Berdaftar Sebagai Ahli Berbayar 1worldbiz.com

 

KLIK UNTUK KE LINK WAKIL KAWASAN

 

Username
Nama
E-mail
No. Tel
Bandar
Negeri

 

 Admin Support


administrator1

Hp: 0122963373

YM: takafulink2u

Email:

 admin@1worldbiz.com

 

Lain-Lain Pautan


 

 FREE MARKETING TOOLS. KLIK!

 

http://www.1worldbiz.com/images/daftar1worldbiz.gif

 

 
     
   
 

Copyright © 2020 1worldbiz.com  All rights reserved


Disclaimer: This refferal website is belongs to 1worldbiz.com Group. It is not an official website of the network company we join. The estimation income is just a simulation based on the marketing plan. The real figure is depends on personal effort as well. We are not promise any kind of figures that you might get. All persons reproducing, redistributing, or making commercial use of this information are expected to adhere to the terms and conditions asserted by the copyright holder. Transmission or reproduction of protected items beyond that allowed by fair use as defined in the copyright laws requires the written permission of the copyright owners. No part of the materials may be reproduced without a direct hyperlink. Copying, redistributing, publishing, translating or making other commercial use of the materials is strictly prohibited.